15.3.08

L&s sponsort the Enemy

Oud medewerker Vincent van Gerven heeft komende donderdag 20 maart de opening van zijn nieuwe tentoonstelling samen met Jonas Staal: Redefine the Enemy. De tentoostelling vindt plaats in Tent in Rotterdam om 20h. Uiteraard is iedereen uitgenodigd.
L&s heeft een bijdrage gedaan in de vorm van vinylletters die nodig waren voor de expositie.

Labels: ,

10.10.07

Afscheid Vincent

Ruim twee jaar heeft Vincent van Gerven Oei bij Leeman & strandhagen de afdeling events gerund. Het was nu tijd voor hem te vertrekken om nieuwe wegen in te slaan, zowel op het gebied van werk als op het gebied van studie. Dinsdag vond het afscheid plaats. Ook oud-collega Ian Benschop was ook hierbij aanwezig.

Als wapenfeiten noemen we de happenings bij studio 80 in de vorm van de Megafoonavonden en Transmission, het verkrijgen van de status CKV-acceptant voor Leeman & strandhagen en de productie van Take5 en Summer in the City.

Labels: , , ,

25.8.07

Vincent van Gerven pleistert grondwet


Gisteren om 11 uur heeft Vincent W.J. van Gerven Oei een bijzonder werk uitgevoerd. Een performance die bestond uit het dichtplamuren van de tekst van Artikel 1 van de Grondwet die gefreesd is in het monument voor de Grondwet op de Hofplaats in Den Haag.
Zoals op de foto is te zien waren hierdoor de letters zelf nadien beter leesbaar dan ervoor. Vincent heeft het hele artikel kunnen dichtplamuren voordat hij werd ingerekend door politie Haaglanden.

Labels: ,

2.6.07

ArtScience Graduations 2007 online

Sinds gisteren is de officiƫle eindexamenwebsite van de Interfaculty ArtScience, waar onder andere ook Vincent zal presenteren, online gegaan. Paul heeft een website ontworpen die formaliteit en speelsheid met elkaar in harmonie brengt.
Check hem hier: http://graduations2007.interfaculty.nl/

Labels: , , ,

24.5.07

Leeman & strandhagen verzorgt branding Haags Pop Centrum

Leeman & strandhagen is in de hand genomen om de branding van het Haags Pop Centrum (HPC) te verzorgen. Dit met het oog op het komende meerjarenbeleidsplan. Vincent zal zorg dragen voor een eenduidige beeldtaal en taalgebruik.

Labels: , ,

12.5.07

Art-Science Welcome

De eerste previews van Vincents eindexamen "artscience: welcome" staan online. Verder campagnemateriaal, teksten en documentatie zullen volgen deze maand. Voor vragen of opmerkingen kunt u bij deze site of dit magazine terecht.

Labels: ,

15.1.07

hoofd afdeling events ingerekend


Vincent van Gerven Oei, het hoofd van afdeling events, is buiten zijn boekje gegaan met zijn band "de nieuwe vrolijkheid". Toen bleek dat op het festival Noorderslag een band met de welluidende naam "de nieuwe blijdsschap" speelde kon Vincent dit niet over zijn kant laten gaan. Gewapend met toeters en confetti gaat "de nieuwe vrolijkheid" tijdens een optreden van "de nieuwe blijdschap" het gevecht aan met de band. "De nieuwe vrolijkheid" wordt uit de zaal gezet.

Lees hier meer over het event.

Labels: ,